Sunday, April 12, 2009

I’m feel bad

Hurm ak pon x tau la nape ari ni ak rase semacam jea..semua yg ak wat x kena..ak rase nk nangis, rase cm x lepas semua ade la.. but I don’t know why.. what happen 2 me today.. x de sape leh tolong ak, pg2 lg dh ade org gile ntah sape2 ak rase die pkai dial je cz no die lbh kurang cam no ak..eiiii memang menakutkan n menggelikan..ak cancel2 kan je bile die col bile dh tau cam 2..erm mcm2 kan, pg ak g metting tok g pgram g johor (MISI PSIKO-SISWA) cuti sem ni.. 1-7 jun.. mule2 ak rase ok tp pas dr metting 2 ak rase cm serba x kena..mcm2 ak pk, time kat skola ak ckp kat liya ak nk tarik diri..tp cm men2 lg.. smp la kat kolej ak pk nk x nk nk xnk..pening je bila ade masalah n perasaan cmni..time mkn, basuh baju n mandi ak asik pk jea..nagis lg..sorang2 kat bilik air pon jd..mgrib ak trun bawah ade pgrm solat hajat N ceramah..balik dr 2 baru ak rase tenang.. ak terus col mama tnye pendapat mama..mama kate klu rase x leh x yah la g..x kena pape kan..lg ak raseape yg ak wat ni betul lega ak ble dapat ckp ngn mama.. pastu ckp ngn haikal jap sok bezday dia yg ke 8 tahun..

Hepi besday 2 u

Hepi besday 2 u

Hepi besday 2 haikal

Hepi besday 2 u…

mmg rase rugi jugak tp ak pk2 balik ak x mampu..nape ak x mampu?ak tau kemampuan ak cane..pas dr 2 ak tdo kul 12.30 baru ak bagun,igt nk stdy tp tgok la jap lg cane..sory ye kat kwn2 ak..ak dh jnji nk g ngn korg tp ttbe je berubah..ak x tau nk share ngn sape semua ni so ak cte kat sini tok bg rase lege ckit, ak just bg tau nurul eman..tq ye sllu ade ngn ak walaupun jauh kat unisel sane,,hehe..

kdg2 kte akn rase kecewa ngn hidup ni,tp jgn silap 2 bkn jln yg terbek biar pun ape yg kite nk x semestinya kita dapat tp pasti ade hikmah yang tersendiri..bg ak “HiDUp TaK sELALUNya IndAH, tApi YaNg INdAH itU TetAP mEnjAdi KEnAngAn”

Exam x lame lg..tggal seminggu je lg kan..so kat sini ak nk wish GUD LUCK n ALL DA BEST to all my lovely frenz.. sory 4 everthing if ade terkasar bahase n tertinggi suare..hehe..sAyAng sEmuA

Last but not list..tq 4 … coz spend time kat lbry on Saturday 11/4/09, 11.00-3.00…4 me mean something but???

3 comments:

adiylia majid said...

bil, sabar eh..
lame x jumpe ko...huhu
hbs exam ni aku g sbh,nk jumpe ko kjp bley?
all the best bil.
take care.

_vl!8vN_ said...

yea...ko dtg sini bape ari bulan?ngn sape...bg tau la ak nnti..bole bah..

adiylia majid said...

aku dtg sabah 22-27..
g 10 org mbr2 uia cmpur sorg mmg org sbh..
die la bwk kitorg tour kk nnt.
nnt klu smpat g usm, aku ckp k?hehe..
aku pon xsure lg plan cane.
bile exam?